Boxholmshus

Lediga tjänster:

Städare vid arbetstoppar och sjukfrånvaro

VA-renhållningschef

Badvakt/Instuktör/Lokalvårdare 

AB Boxholmshus är Boxholm kommuns allmännyttiga bostadsföretag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i kommunen.

Vi äger hyreslägenheter, kommunala fastigheter, sim- och sporthall samt att AB Boxholmsteknik (dotterbolag) för kommunala tekniska anläggningar inom Vatten och avlopp samt renhållning.

AB Boxholmshus har idag ett femtiotal medarbetare som gör allt för att ge ett tryggt och bekvämt boende med bra service.

 

Boxholm simhall söker en Badvakt/Instruktör/Lokalvårdare. Dina arbetsuppgifter kommer vara arbeta i reception/kassa, utföra lokalvård (städ av anläggningen då simhall/sporthall är stängd), vara badvakt samt instruktör för diverse gruppass. Det kommer eventuellt även vara aktuellt med arbete som simlärare för mindre grupper.

För mer info gå in HÄR!PDF

 

Vi söker en städare till vår städavdelning som kan rycka in vid arbetstoppar och sjukfrånvaro. B körkort är ett krav. Om du är intresserad kontakta vår städledare Anna Erkers tel:072-5125482. 

 

Vi söker en VA-renhållningschef. Som va- och avfallschef planerar och leder du verksamheten inom va-avfall. Du har budget-, personal-och arbetsmiljöansvar samt ansvarar för kvalité. I rollen ingår även utredning och projektledning för drift, underhåll och förnyelse av va-anläggningen och avfallsverksamheten. Du är delaktig vid upphandling och inköp.

För att söka gå in HÄR!länk till annan webbplats

 

AB Boxholmshus, Storgatan 28, Box 51, 590 10 Boxholm. Telefon: 0142-896 00. Fax: 0142-500 38. E-post: info(at)boxholmshus.se